OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum

Welkom

Welkom bij groep 8!

Als ik het zelf mag zeggen, dit jaar de gezelligste groep van de school =D. Naast de gezelligheid, werken de kinderen van groep 8 dit jaar ook heel hard. Ze worden zoveel mogelijk klaargestoomd voor het VO. Daarbij staan zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen, motivatie en leren wat je sterke kanten zijn bovenaan het lijstje.

We werken aan het moto: Kijk naar wat je kan en wat je nog wil leren. Een gemotiveerd kind kan veel lekkerder leren en dit werkt super voor een positieve sfeer in de groep.

Er zijn veel belangrijke momenten in groep 8. Van toetsen naar je advies krijgen en een nieuwe school kiezen tot aan kamp op Texel en de eindmusical in Stam. Een jaar vol leuke, spannende en leerzame momenten. We gaan er een mooi jaar van maken! Juf Anne

Welkom bij Juf Anne en juf Annechien in groep 7/8. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Annechien voor de groep. Op donderdag en vrijdag staat juf Anne voor de groep. In groep 7/8 gaan we de kinderen zoveel mogelijk klaarstomen voor het VO. Daarbij staan zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen en leergierig zijn bovenaan ons lijstje. Dit jaar houden we ons ook bezig met het nationale verkeersexamen. In juni gaan we met de groep 3 dagen op kamp naar Texel in Hoeve Elba en we sluiten daarna het jaar af met een spetterende musical in Stam.

Positive behaviour

Op onze school kunnen de kinderen in alle groepen en van iedere leerkracht beloningen verdienen voor goed gedrag. 

In groep 7/8 hebben we nu het stickervel. Op het vel staan 12 dingen die je goed kunt doen en daar kan je een ...

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.