OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum
Gouden leestips voor ouders van de bieb

 

Beste ouder / verzorger,


Op dit moment doe je precies waar dit gouden-leestips-boekje over gaat: lezen. Een vanzelf- sprekendheid voor de oudere generaties, maar voor kinderen is lezen spannend, uitdagend, nieuw en leerzaam!
Lezen is goed voor kinderen. Er is overweldigend wetenschappelijk bewijs dat voorgelezen worden vanaf de babytijd en zelf lezen vanaf 5-6 jaar oud een positieve invloed heeft op de ontwikkeling en schoolcarrière van een kind. Het stimuleren van lezen is daarom een belang- rijke taak van ouders. Want hoe meer een kind leest, hoe slimmer het wordt.
De bibliotheek ondersteunt ouders en scholen om kinderen het plezier van het lezen bij te brengen. Ieder kind is uniek en heeft eigen talenten. Om de talenten van kinderen optimaal te ontplooien, moeten we goede voorwaarden scheppen. En dat is precies wat de bibliotheek elke dag doet.
Met trots en plezier presenteren wij je dit boekje met gouden tips. In deze uitgave hebben wij handige tips & weetjes voor je op een rijtje gezet over lezen en de ontwikkeling van kinderen. Wij denken dat wij er als bibliotheek aan kunnen bijdragen dat je kind zijn of haar eigen top kan bereiken.
We wensen jou en je kind(eren) veel leesplezier!
De Bibliotheek

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.