OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum
Muziek- en dansproject “School op stelten”


In het najaar heeft de Activiteitencommissie de sponsorloop georganiseerd. Een deel van de opbrengst ging naar “Stichting vluchtelingenwerk” en een deel is bestemd voor school. Met dit deel, aangevuld door subsidie vanuit de gemeente Medemblik en het schoolbudget gaan we een dans-en muziekproject doen.

Op 4 april starten we in alle groepen met het project “School op stelten”. Dit project wordt begeleid door de mensen van Samba Salad. Zij bieden met het schoolbrede project “School op Stelten” leerlingen een nieuwe wijze aan om met elkaar samen te werken. Naast het belang van muzikale vorming voor kinderen, is muziek een ‘grenzeloos’ communicatiemiddel. Muziek en theater kan de blik op de wereld vergroten. De Samba Salad workshopbegeleiders weten de leerlingen te prikkelen, enthousiasmeren en geven de ruimte om nieuwe talenten in zichzelf te ontdekken. Zij komen op 12 april bij ons op school en geven in elke groep een workshop in zang, dans of percussie. Iedere groep werkt iets anders uit. ’s Middags geven we n.a.v. deze workshops met de hele school een spetterend optreden. Wij kijken er al naar uit om onze kinderen te zien schitteren op het podium!

Bent uw al nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje de website van Samba Salad
Zet dinsdag 12 april, van 14.15 tot ongeveer 15.00 uur maar vast in uw agenda, dan is de voorstelling van het project: ”School op stelten.” Binnenkort ontvangt u hiervoor een uitnodiging.

Vakantie en vrije dagen

23 juli - 31 aug 2018

Alle bekijken >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.