OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum
Biebclub de Speelwagen


Al zo vaak hier een boek gezocht, langs kasten op ontdekkingstocht! Daarom nu een luid “Hiep, hiep” voor verhalen, boeken en vooral voor onze BIEB!


Na de zomervakantie is Valerie Reus, als vertegenwoordigster van de Westfriese Bibliotheken gestart met de werving voor de Biebclub: De BIEB voor en door kinderen. Kinderen verzorgen (onder begeleiding) de uitlening van de materialen, zij adviseren leeftijdsgenootjes bij het vinden van een goed boek en rondom de kinderen worden activiteiten georganiseerd. Zij vormen hun eigen Biebclub!

Biebclub “De Speelwagen” bestaat uit: Lieve, Youri, Marisia, Roos, Maud, Femke, Shannon, Jackie, Senna, Luna en Jelle. Er is een kennismakingsmiddag geweest, er zijn afspraken gemaakt en samen is er een rooster gemaakt, die zowel in de Bibliotheek hangt als in de klaslokalen. Zo weet iedereen wanneer hij/zij mag werken in de Bieb. Elke dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur, aansluitend aan de schooltijden komen er 2 kinderen helpen in De Bibliotheek voor de Jeugd.

Verder organiseert “de Westfriese Bibliotheken” jaarlijks ook andere activiteiten: de kinderboekenweek, een gezellige evaluatie- en spelmiddag, de nationale voorleesdagen en een eindfeest in mei. Op de website is een speciale pagina gemaakt vóór en dóór de biebclubkinderen. Neemt u gerust een kijkje.

Vakantie en vrije dagen

23 juli - 31 aug 2018

Alle bekijken >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.