OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum
BIEBCLUB DE SPEELWAGEN

De zomervakantie is weer voorbij gevlogen! Wij hebben het heerlijk gehad, hopelijk jullie ook.

Nu de school weer gestart is, is de Biebclub ook weer open: De Biebclub voor en door kinderen! Een nieuw schooljaar is een mooie gelegenheid om u wat informatie te geven over onze en over de Westfriese Bibliotheken…..

Met de bestaande groep kinderen (behalve Roos en Shannon, die zijn nu naar de middelbare school en Senna, die heeft afgezegd ) ga ik ook na de zomervakantie verder. Na de herfstvakantie ga ik nieuwe kinderen werven uit groep 6/7 van het schooljaar 2016-2017.  
 
Als extra zomeractiviteit heb ik met de biebclubhelpers gezamenlijk  hetzelfde boek gelezen.  Op 5 oktober a.s. gaan we als een heuse leeskring het boek bespreken.  En op 5 oktober is ook de start van de Kinderboekenweek  met als thema : “Oma’s  en Opa’s  voor altijd jong! 
Op de website www.westfriesebibliotheken.nl/ jeugd en jongeren/ biebclub is een speciale pagina gemaakt vóór en dóór de biebclubkinderen. Neem gerust een kijkje ! 

Verder graag speciale aandacht voor het volgende: 
In de Biebclub stimuleren we kinderen om verhalen op allerlei manieren te delen en te verbeelden.

Daarnaast spelen zij de belangrijkste rol in de uitlening. Maar ......om dit te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar volwassen vrijwilligers. Als vrijwilliger begeleid je een groep biebclubkinderen in de leeftijd 10-12 jaar, minimaal twee dinsdagen per maand van 14:15 - 16:15 uur.

We bieden je een afwisselende taak met ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Je wordt ingewerkt en ondersteund door een beroepskracht en maakt deel uit van het team Biebclub.  Als vrijwilliger ben je uiteraard gratis lid van de bibliotheek. Vind je het leuk om kinderen te begeleiden, heb je passie voor lezen en/of verhalen en heb je ervaring met computers? Meld je dan aan voor deze vrijwilligersfunctie

Voor meer informatie en/of aanmelden? Stuur een mailtje naar: vreus@westfriesebibliotheken.nl  

Vakantie en vrije dagen

23 juli - 31 aug 2018

Alle bekijken >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.